Инфлуенсър маркетинг

Ние свързваме вашия бранд с микро и макро инфлуенсъри. Правим колаборация с известни личности, които да промотират услугите или продуктите ви онлайн. Имайки предвид вашите цели, ние измисляме креативна маркетингова кампания с влияние и съответните тактики, за да постигнем целите и резултатите, към които се стремите.

Инфлуенсър производство

Добавянето на популярността на инфлуенсърите към съобщението на вашия бранд значително увеличава автентичността, достоверността и ангажираността. Цялостната колаборация с инфлуенсъри има значително влияние върху генерирането на бъдещи лийдове, продажби и общия растеж на вашия бизнес.

Инфлуенсър стратегии

Намирането на точните инфлуенсъри за вашата марка може да отнеме много време, особено когато нямате опит в тази сфера. Ето къде идваме и ние! Нашата агенция обича да разработва стратегии, да създава и изпълнява вашите маркетинг цели и творчески кампания за влияние.

Отчитане на влиянието

Ние знаем колко е важно да се отчитат и анализират основните KPIs, за да се надградят бъдещите инфлуенсър кампании. Независимо дали генерират потенциални клиенти, увеличават продажбите, подобряват информираността или други цели, които имате.